úterý 23. srpna 2016

Planeta Země
V Atlantidě proběhlo varování ze strany světla, že to co bylo nabízeno z negativní strany je jen iluze z ega. Některým Atlanťanům byly nabídnuty technologie z druhé strany. Určitá část Atlanťanů tuto nabídku přijala. Hledání energie stvoření bytí bez duchovních principů- lásky.
Jednalo se o pokus vytvoření a ovládnutí pradávné energie stvoření. Snaha napodobit stvořitele za pomoci ega. Energie stvoření rozpínání ve vesmíru - otevření prostoru vyšších dimenzí do nižší hmotné úrovně ( bez lásky) z ega a chtíče.
Při reakci snížení kmitočtů vyšších vibrací do nižších došlo k tlakové energetické vlně- reakce v tomto prostoru časová, degenerační a tlaková vlna z epicentra pokusu. Prakontinent začal praskat a jeho části se od sebe začaly vzdalovat. Na určitou dobu v tu chvíli přestali platit( fyzikální) a časoprostorové zákony a došlo k propadu planety do 3D ze 4D. Negat. strana postupně ukrývala nebo ničila zbytky po Atlantidě a ostatních civilizacích o kterých věděla. Uschovávala pyramidy pod vrstvu hlíny nebo tavila špičky z lodí, aby snížila vyšší vibrace lásky, které vyzařovaly z těchto zářičů. Postupně manipulovaly s lidskou DNA kombinací se zvířecí. Za účelem snazšího ovládání přes 1 čakru.Těchto několik poskoků z druhé strany, kteří narušili Atlantskou jednotu si rozdělilo planetu a postupně začali budovat matrix a připojování lidí do něho přes viry v 1 čakře a uzavřením srdeční čakry. Přetočením principů to co bylo čisté, tak udělat nečisté. Někteří z Atlantských poskoků negativní strany žijí i v této době z energie lidí, kterou se živí. Postupné probuzení lidí a odpojení od matrixu zbaví tyto parazity energie a přijde jejich konec a svoboda pro zvířata, lidi a planetu.