pondělí 17. února 2020

Izrael
Různé druhy energetických zařízení ve hmotě.
V Timna parku jsou různé energetické zařízení vytvořené jak přírodou- vědomím Země, tak i dávnými řasami zde na Zemi, které měli k dispozici různé volné technologie, včetně hvězdných lodí. Jsou zde pyramidalní struktury, generátory. Vše z vysokým obsahem křemíku. Slouží k vedení energie a vyšší vibrace. Je nabíjen tím, že stahuje do sebe kosmickou energii a převádí ji na kosmicko- zemskou...hmotná frekvenční energie hmoty.

Z různých energeticky silných míst této nádherné země jsem pro Vás přivezl písky z vysokým obsahem křemíku, různé kameny a korály z pláží Rudého moře.
Tyto materiály lze použít do světelných vysokovibračních léčebných obrazů, které v kombinaci s křišťály jsou velmi silné na léčení a harmonizaci.
Je možné si objednat osobní obraz- obraz duše, tématický nebo univerzální- ten je přes noc umístěn pod postel jako vibrační podložka a přes den zavěšen na stěnu k čištění a harmonizaci prostoru.
Další možností je dát do obrazů sůl od Mrtvého moře.
Materiály byly proneseny mnoha místy Izraele včetně Jeruzaléma a tím je v nich velké množství energie této části planety.
Objednávky na 774 985 889.