pondělí 20. listopadu 2017

Světelný vysokovibrační léčebný obraz

Možnost objednání osobního obrazu- obraz duše.

V pozadí obrazu: - duchovní rodina (vznik rodiny, duchovní jméno rodiny a její poslání). - energie místa původu a energetický název. - partner (ka) duše (vznik a poslání) - a další informace

 V popředí obrazu: - duše člověka v čisté prapodstatě - vznik duše - energeticky jméno duše - její poslání a další informace.

Všechny informace jsou uloženy v energii a jsou určeny jen pro konkrétního člověka komu obraz patří. Tyto informace na základě stejné vibrace- energie duše přicházejí z obrazu do vědomí člověka přes nacítění (srdeční čakra a třetí oko). Informace přicházejí postupně podle posunu člověka, tak aby na tyto informace byl v danou chvíli připraven a dokázal s nimi pracovat.

Cena dohodou

Možnost po předchozí domluvě i jiný rozměr plátna.

Obrazy duše nejsou nikde zveřejněny. (Obraz na fotce je pouze ilustrační)


Objednávky na 774985889.

High vibration healing painting Possibility to order personal custom made soul painting Picture background- spiritual family ( family origin,spiritual name of the family and their purpose) energy of orin place and energetic name soul name partner- origin and name front part of the painting soul of the person in true form creation of the soul energetic name of the soul soul purpose All information are stored in energy of the paintings and are custom download for each individual painting owner. Above mentioned information are radiating through the picture into the consciousness level via heart and 3rd eye chakra. Information are revealed step by step as you are evolving, therefore you are ready for them and able to work with them. Soul painting arnt publicly displayed on the internet, below shown picture is only random example.